Menü

Kedves Kriszti!

 

Nagyon szép és szuper lett a konyhabútor.
Nagyon szépen köszönöm a segitségedet es kitartásodat, hogy mindez létre jöhetett.
Férjem is le volt döbbenve a látványtól ... minden szép, igényes és új. Na és az önbehúzós, csillapítos, felhajtós dolgok ... Külön nagyon tetszett neki, hogy a hűtő és a mosogatógép el lett rejtve.
Mondta is, hogy jó pár hétig terveztünk, szerveztük ... Na de vegülis megérte és pont időben érkezett meg a bútor.
Az asztalossal nem voltam végig ott, de ő is nagyon preciz és alapos munkat végzett.

Üdv. Renata

2019-09-18

 

Kedves Csilla, Péter és Konyhalux csapat!


Ezúton szeretném írásban is megköszönni azt a rengeteg odafigyelést és precíz munkát, amit Tőletek kaptunk a csodaszép konyhánk tervezésétől kezdve egészen a kivitelezésig! Egy építkezés az elején még igen izgalmas aztán pedig nagyon kimerítő feladat, ha az ember mindent maga intéz és felügyel. Főleg Nőként, ha a férje dolgozik abban az időszakban, amikor a munkásokat kell felügyelni.

Mire a konyhára és a berendezésre kerül a sor (ami egyébként nekünk Nőknek a legizgalmasabb rész lenne), sok mindenkinek már elege van az egészből. A Mi esetünkben határozottan így történt. A szolgáltatók és szakemberek egymásra mutogatnak és hárítják a felelősséget a többiekre, vagy szép csendben próbálják elsunnyogni, ha valami hibát követtek el. Hiszen ha ki kell javítani, vagy újra csinálni az adott folyamatot, annak anyagi következménye is lenne. (Tisztelet a kivételnek, én csak a saját tapasztalatunkat tudom összefoglalni.)


Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, mert nem hiszem, hogy a mi esetünk annyira egyedi !! Rengeteg hasonló visszajelzést hallottunk. Ha valaki építkezik, nagyon nagy jelentősége van, hogy a végén, mire a konyhára kerül a sor, ott ismét hasonló idegességeket kell átélnie, vagy végre pihenhet, mert hozzáértő szakemberek teszik a dolgukat. Hála Nektek, Mi az utóbbit tapasztaltuk. Nem győzünk elég hálásak lenni érte :) !


Rengeteg cifra történet és elrontott művelet után megérkeztek hozzánk az asztalosaitok. Amikor hozzákezdtek a munkához, nagy valószínűséggel valami olyasmit gondolhattak, hogy "Ez a bolond nő miért figyeli minden mozdulatunkat??" :) De nagyon hamar meggyőztek, hogy tudják mit csinálnak és óriási kő esett le a szívemről, amikor az eddig megszokottaktól eltérően, ŐK TETTEK SZAKMAI JAVASLATOT egy váratlan helyzetre és teljesen lazán kezelték a helyzetet! Már hozzá voltam szokva, hogy minden nekem kell megoldani, kitalálni vagy csak szimplán "úgy maradt" valami, mert későn vettük észre! Szóval ezzel a hozzáállásukkal teljesen "megvettek" és tudtam, hogy jó kezekben van a kis konyhánk és végre pihenhetünk egy picit!


A kezdetekről pedig nem is beszélve! Csilla maximális odaadással tervezett meg mindent a mi elképzeléseink szerint! Bármilyen elképzelésünk volt, igyekezett megoldani. Addig keresgélt Nekünk a katalógusban, míg meg nem találta a tökéletes felosztású mosogató kagylót, amiről már majdnem lemondtunk. Mindig lelkiismeretesen telefonált, ha bármi változás volt. Segített a garanciával kapcsolatos regisztrációkat elintézni és még sorolhatnám. Számomra nagyon fontos, hogy emberileg milyen az illető akivel együtt dolgozom és ezen a téren sem kellett csalódnom! Akárhányszor bementünk a férjemmel, mindig készségesen segített MINDENBEN!

Még egyszer nagyon köszönünk mindent és további sok szép konyhát kívánunk Nektek!


Szász-Tóth Enikő

2017-05-30

 

Kedves Péter !

Több mint 2 éve vásároltunk a Konyhaluxtól konyhabútort, amivel a mai napig maximálisan meg vagyunk elégedve.Férjemmel mindketten szívesen főzünk , valóban „használjuk" a konyhát, tehát véleményünk hitelesnek tekinthető. A tervezés, a funkcionalitás és a látvány is remek ! Mindez az Önök szakmai hozzáértését bizonyítja.Külön megemlíteném, hogy bármilyen kérdésem, vagy kérésem volt, azt Önök mindig a lehető leggyorsabban és professzionálisan intézték.

Csak ajánlani tudom a Konyhaluxot mindenkinek !

Köszönöm J

Vera

 

A Konyhalux-tól két különböző árkategóriás konyhaszekrényt vásároltunk. Mindkettő minőségével maximálisan meg vagyunk elégedve mind a mai napig. A kiválasztás során teljes körű segítséget és kielégítő válaszokat kaptunk kérdéseinkre. Ildikó maximális szakértelemmel vázolta fel a különböző lehetőségeket, gondosan megvilágítva mindegyik előnyét vagy akár hátrányát is.
Mindenkinek tudom ajánlani, mivel professzionális szinten végzik munkájukat.

Ági

2014-07-30

 

Kedves Csilla !
Szeretném megköszönni a remek tervezői munkát.
A konyha egyszerűen fantasztikusan szép lett, osztatlan elismerést aratott mindenkinél !
Szóval köszi a jó ötleteket és tanácsokat , további sikeres munkát kívánok Neked !

Üdv.
Vera
2013-12-10

 

Kedves Ildikó és Péter!
Szeretnénk megköszönni a konyhabútorunk elkészítésében nyújtott segítségeteket! Nagyon sok hasznos ötletet kaptunk a tervezésnél, a gépek kiválasztásában. A kivitelezéssel,a kiszállítási-,beszerelési munkák minőségével is egyaránt elégedettek vagyunk. Munkátokhoz további sok sikert,jó egészséget kívánunk.

Egy elégedett család :)
2013 Június 03

 

Nagyon kedves, pontos, megbízható eladók, akik ha bármi új információ volt azonnal felvették velem a kapcsolatot. Mivel a termék végülis elfogyott. illetve a gyártó már nem tudott ezzel szolgálni, azonnal próbáltak nekem hasonló képeségekkel rendelkező termékeket keresni, illetve ajánlani. Semmi rábeszélés nem volt bennük, segíteni akartak, a végén még azt is ajánlották nézzem meg máshol is hátha van még raktáron valakinek. Ez nagyon megtisztelő. ; )

Bubuka
2012-05-17

 

Kedves Ildikó és Péter!
Először is köszönet a vásárlás során nyújtott segítségükért.

Számos alkalommal rendeltem már különböző termékeket interneten keresztül, de az Önök cégével volt a legkellemesebb a vásárlás.
Már érdeklődőként is készséggel adtak emailban felvilágosítást. Majd közvetlenül a rendelés után pár órával jelentkezett telefonon munkatársuk, hogy a rendelést feldolgozták, és a legközelebbi munkanapon a pontos szállításról jelezni fognak a beszállítóval való konzultáció után. Ez így is történt. A telefonon megbeszéltek szerint történt a szállítás, pontosan, segítőkész munkatárssal a szállító cég részéről is.
Más internetes cégekkel ellentétben nem volt "variálás" a termék pontos típusa, ára felől. A regisztrációt követő kedvezmény pedig kifejezetten szimpatikus volt.
Összeségében 100%-ban elégedett voltam és vagyok. Sajnos a költözésünk még folyamatban, így magát a terméket még nem próbáltam ki, de ígérem arról is beszámolok.
Köszönöm a pozitív élményt! Legközelebb biztosan igénybe fogom venni szolgáltatásukat újból, illetve másoknak is csak ajánlani tudom Önöket!

Üdvözletel és további sok elégedett vásárlót kívánva:

Dr.Rudolf Éva
2012-02-09

 

Már az érdeklődésem során tapasztaltam, hogy segítőkész az eladó, amikor pedig már rendelésre került sor, még több tanácsot, tapasztalatot osztott meg velem.Nagyon jól esett, így teljesen nyugodt voltam , a bizalmam csak nőtt, hogy jó helyen fogok vásárolni.Nem csalódtam, már majdnem mindent meg is kaptam. Az interneten a legjobb árat tudták kínálni, illetve maximálisan meg vagyok elégedve az eladóval, segítőkész, és tájékozott volt.

Köszönöm.
D,M. Andrea
2012-01-31

 

Kedves Péter!

A KONYHALUX Csapó utcai boltját régebbről ismertük. Korábban is terveztettünk bútort a lakberendeződdel, a terv kimondottan jól sikerült. Akkor nem az üzlet hibájából a megvalósulás nem történt meg. 1 évvel később azonban sikerre vittük a tervet Veletek együtt, és az eredmény egy igényes, praktikus, modern, a mindennapok használható konyhabútora lett. Ajánlásunkkal mások is bátran választották a KONYHALUXOT, a visszajelzésekből ítélve nem hiába.

Az új üzletet a nyitás óta figyelemmel kísérjük. Sikerült európai színvonalú bemutatótermet kialakítani, igényes kiszolgálással. Köszönjük, a NESPRESSO-d finom volt, holnap az újdonságok miatt ismét benézünk a KONYHALUX új bemutatótermébe!

Debrecen, 2008. augusztus 29.

Üdvözlettel:
István

A Konyhalux studiót a bemutatóterem hangulata illetve egy konkrét kiállított mintadarab miatt választottam.

Egy nappalival egy légtérben lévő konyha megtervezésekor elképzelésem, ízlésem szerencsésen találkozott a tervezőével, így hamar elkészült a praktikus, jól használható, igényemnek megfelelő konyhabútort. Mivel a kivitelezéssel is maximálisan elégedett voltam, egy második konyha megtervezését is a studióra bíztam. Korlátozott lehetőségű, tetőtéri lakásban olyan konyhát kialakítani, ami nemcsak szép, de 24 órás használatnak is megfelel, valódi szakértelmet igényelt. Köszönet a tervezőnek, kivitelezőnek. Nem csalódtam. Azt a minőséget kaptam, amit a bemutatóterem kínált.

N. Erzsébet, Debrecen
2008.szept.

 

Köszönöm a csodálatos konyhabútort!
Minden a megbeszéltek szerint alakult a tervezéstől a beépítésig. Az eredmény egy praktikus,esztétikus konyha lett.
Örülök, hogy Önök mellett döntöttem!
Köszönettel:

Ny. Jánosné Debrecen

Szia Csilla!

Idő hiányában rövid leszek! A konyhaszekrénnyel nagyon meg vagyunk elégedve,nagyon szép,öröm benne főzni. Nem bántam meg hogy a körforgós sarokszekrényt választottuk nagyon sok minden belefér. Kényelmes a fékes fiókok használata főleg hogy vannak gyerekek és ők még hajlamosabbak a szekrényajtók csapkodására!Így ez most kizárva!A fekete mosogató nagyon jól mutat a fehér pultban de ha ismét választhatnék inkább világos mellett döntenék. A konyha elrendezése nagyon jó minden kéznél van ,a sütő használata nagyon kényelmes jó hogy támaszkodhattunk a szakértelmetekre a tervezésnél!! Az indukciós főzőlap nagyon könnyen tisztántartható,nagyon szeretem csak néha okosabb nálam és rettenetesen öntörvényű , letiltja magát. Ilyenkor egy gyors futás a villanyóraszekrényhez,le és felkapcsolás és megoldva a helyzet. Na nem sűrűn de előfordul. Összességében magával a szolgáltatással,a hozzáállásotokkal nagyon meg voltunk elégedve! Megbízhatóak segítőkészek voltatok,azt kaptuk amit a pénzünkért elvártunk!

Nem bántuk meg hogy a Konyhaluxot választottuk!

Üdvözöllek benneteket! Rita

 

Végül is a Konyhalux-nál döntöttem. Nagyon jól választottam!

Ismerőseim nem voltak túl jó véleménnyel a konyhájukról. Én nem akartam ebbe a hibába esni, így sok időt fordítottam a konyhabútorok megismerésére, jártam több helyen, kértem árajánlatot több konyhával foglalkozó cégtől. Nehéz döntés volt, hogy végül hol rendeljem és milyen bútort, de végül is a Konyhalux-nál döntöttem. Nagyon jól választottam! Ezt kívánom másoknak is!

Tóth Sándor

 

A konyha határidőre elkészült, beépítették, azóta pedig örömmel használjuk!
Konyhai gépekért tértünk be a Konyhalux-ba. Bútort nem szándékoztunk vásárolni, mert már előzőleg beszéltünk egy asztalossal, aki a nekünk megfelelő minőségben elkészítette volna a bútort. Az üzletben viszont nagyon megtetszett egy bútor, ami teljesen fel volt szerelve praktikus mechanikákkal, így úgy gondoltuk mégiscsak kérünk rá egy árajánlatot. Legnagyobb megdöbbenésünkre az ár közel sem volt lényegesen magasabb, így nem volt kérdéses hogy a gyári minőséget választjuk, amit nem bántunk meg. A konyha határidőre elkészült, beépítették, azóta pedig örömmel használjuk!

K. Sándor, Nagyvárad

 

Úgy gondoltuk, nem kísérletezünk más üzlettel és termékkel, hanem mi is Önöket választjuk.
Barátaink Önöknél rendelték a konyhabútorukat, mellyel nagyon meg voltak elégedve. Úgy gondoltuk, nem kísérletezünk más üzlettel és termékkel, hanem mi is Önöket választjuk. Nemcsak egy tökéletesen tervezett és kivitelezett konyhát kaptunk, hanem nagy meglepetésünkre megtaláltuk az étkező és nappali bútorunkat is. A hálószoba és fürdőszobabútorról pedig még nem mondtunk le, ahogyan megtehetjük azokat is megrendeljük. Természetesen nagyon örültünk hogy mindent egy üzletben sikerült megvásárolnunk, ezzel rengeteg időt takarítottunk meg, nem beszélve a szakértelemről, melynek köszönhetően egy nagyon ízlésesen berendezett és tökéletesen funkcionáló miliőben élhetünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

R. Éva, Debrecen