Menü

 

A Konyhalux konyhastúdiót a 2000-ben alakult, magyar tulajdonú HPH Special Kft. üzemelteti. Tulajdonosai Hódos Péter és Hódos Ildikó. Küldetésünk a magyar és közeli regionális vásárlókat csúcsminőségű bútorokkal és készülékekkel kiszolgálni, melyeket évtizedekig használhatnak problémamentesen.
Cégünk a megalakulása óta több mint ezer családnak épített be házába, lakásába konyhabútort. A magas vásárlói visszatérési arány mutatja, hogy munkánkat jól végezzük, maximálisan elégedettek a vásárlóink. Munkánkban a legnagyobb örömöt az jelenti, amikor egy konyhabútor átadásakor a megrendelő elégedett a tervezéssel, a konyhabútor és a beszerelés minőségével egyaránt. Amikor elmondja, hogy nagyon jól döntött, hogy a cégünknek választotta és másnak is ajánlani fogja a szolgáltatásainkat.

Cégünk sok- sok ezer családnak segített kiválaszatni a beépíthető készülékeit. Ezért sok-sok ezer család elégedett, mert nem kerül fáradságba a sütője tisztítása , elégedett, mert mosogatógépébe kényelmes a ki-be pakolás vagy mert a főzőlapjával rengeteg időt és energiát spórolhat meg.

Elégedettek, mert szívesen bekapcsolják az elszívójukat, elviselhető zaj mellett szívja ki a párát és vele együtt a szagokat.
2006-ban megnyitottuk a második stúdiónkat Debrecenben Vendég u. 84. alatt ( Mester-Pesti-Vendég u. sarok).

2011-ben megújítottuk a webáruházunkat www.konyhaluxnet.hu néven. Itt praktikus termékszűrők, sok háttérinformáció, valamint egy jól működő vevőszolgálat segíti a kényelmes vásárlást. Webáruházunk kiérdemelte a "100% megbízható bolt" címet.


Az ember életében fontos a minőség. Sokan kispórolják az életükből, pedig mindenki megérdemli, hogy minőségi otthonban lakjon, hogy minőségi otthont teremtsen.
Motiválóan hat ránk, és örömmel tölt el minket, ha a vásárlóink jóérzéssel távoznak tőlünk, mert tudják, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesültek. Fontos nekünk, hogy az emberek elégedettek legyenek az általunk alkotott konyhákkal, és a termékekkel, hiszen minden otthon kezdődik, és minél jobban adunk rá, annál jobb lesz hazatérni, megpihenni, feltöltődni. Konyha-, fürdőszoba- és nappalibútorainkhoz csakis a legmegfelelőbb minőségű alapanyagokat használjuk fel, hogy vásárlóink problémamentesen használhassák őket évtizedekig.

 

      Tar Annamária- lakberendező           Tiba Sándor asztalos

     Hódos Péter ügyvezető- tulajdonosHódos Ildikó Tulajdonos- Lakberendező   Hódos Ildikó  tulajdonos- lakberendező