Menü
Üveg munkalap

Kinek ajánljuk az üveg munkalapokat?

Az üveg munkalapokat a különleges, nem mindennapi dolgok kedvelőinek ajánljuk. Ezzel az egyedi anyaggal - amit egyébként az otthonunkban a leghétköznapibb dolgokra használunk - a különleges stílust adhatunk a konyhánknak vagy a fürdőszobánknak.

Ajánljuk azoknak, akiknek fontos az egyediség, az extravagáns és a szokásostól való eltérés.

 

Milyen tulajdonságai vannak az üveg munkalapoknak?

A magánszférában ezeket az anyagokat könnyű tisztíthatóságuk- valamint felületük higiénikussága miatt leginkább a konyhákban és fürdőkben alkalmazzuk. Az üvegből készült munkalap felülete selymes csillogással hívja fel magára a figyelmet. Akár képmotívumokkal is kérhető, teljesen egyedi stílust adva a konyhánknak.

Az üveg sokunknak divatos anyag a bútoripar és a belsőépítészet területén A különböző üvegnyomási eljárásainknak köszönhetően azonban a közösségi objektumokban is vonzó megoldást nyújt. A színes üveg mágnesként vonzza a tekintetet. Festett üvegeink áttetsző felülete mély benyomást kelt, mely a színek pompáját még jobban kiemeli. A matt, szaténfényű felületek (mezzo és satin+) azonban a fényt különböző irányokba szórják a térben.

 

Hogyan készül az üveg munkalap?

A munkalapok biztonsági üvegből készülnek, színüket az alsó felület színes nyomásával kapják meg. Jól bírja a hőhatásokat, ütés- és koccanásállóbb, valamint hajlításra is nehezen törik.

 

Gyártó: Lechner
Termék címkék: Lechner,