Menü
Tömörfa munkalap

 

Kinek ajánljuk a tömörfa munkalapokat?

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy természetes, életteli nyersanyaggal kerüljön kapcsolatba az étel. Akinek számít, hogy kellemes tapintású, melegséget sugárzó és barátságos légkörben készüljön a család számára az ebéd.

A fa viszonylag jól javítható, fel- és átdolgozható. A szín- és a felületstruktúra egyenetlenségei egy fafajtán belül teljesen normálisak és még inkább kihangsúlyozzák a fa különleges jellegét.

 

Milyen tulajdonságai vannak a tömörfa munkalapoknak?

A tömörfa tartós és megújítható nyersanyag. Ez a modern anyag természetes kisugárzásával gondoskodik lakóterületében egy kellemes belső klíma kialakításáról és hozzájárul a lakók jó közérzetéhez. Egyedülálló felülete meleg és lágy érzetet kelt, melyet semmilyen más anyag nem tud nyújtani.

 

Hogyan készül a tömörfa munkalap?

Tömörfa munkalapjaink gyárilag kézzel háromszor kerülnek olajozásra, speciális konyhai környezetre szánt biológiai ápoló olajjal.

A rendszeres ápolás, felületkezelés által egy olyan munkafelületet kap, melyben hosszú időn keresztül örömét lelheti. A lenyűgöző fa anyag melletti választás, bambusz kiegészítés révén, meghatározza az aktuális trendet otthonában. Mosogatóink teljes portfóliójának üzemi környezetben történő beépítése teszi teljessé a programot.

Gyártó: Lechner
Termék címkék: Lechner,