Menü
Természetes kő munkalapok

 

Kinek ajánljuk a természetes kő munkalapokat?

A természetes alapanyagok, mint a fa vagy a kő reneszánszukat élik napjainkban. Azoknak ajánljuk a myLeStone by Lechner természetes kő munkalapokat, akik páratlan és megismételhetetlen munkafelületet szeretnének a konyhájukba. Azoknak, akik értékelik a természet egyediségét, mivel a természetes kő munkalapokban jelenlévő kvarc erek, kisebb pórusok, finom hajszálrepedések és színeltérések csalhatatlan jelei a természetes köveknek, ezáltal megismételhetetlenek. Nincs két egyforma.

 

Milyen tulajdonságai vannak a természetes kő munkalapoknak?

A belső terekben különösen fontos a kiváló minőségű termékek használata. A Lechner által gyártott kő munkalapok gondos kiválasztáson esnek át a gyártás előtt. A természetes kő munkalapok ugyanúgy viselkednek, mint a természetben: a pórusokon és hajszálrepedéseken át a folyadék be tud szivárogni a belsejébe, ahol elszineződést okozhat. Bár impregnálva van, ez nem jelent teljes vízhatlanságot. Az impregnáló anyag egészségre nézve ártalmatlan.

 

Hogyan készül a természetes kő munkalap?

A természetes kő munkalapok kiválasztásaközvetlenül a termelőnél történik. A kőfejtőkből a kő a gyárba kerül, ahol gondos válogatás után használják fel a készítendő munkalaphoz. A kiszállítás előtt a munkalapokat impregnálják, amely azonban nem biztosít vízállóságot, de lecsökkenti a munkalap kapilláris szívóképességét. Az ÖKO címkével ellátott myLeStone by Lechner természetes kő munkalapok környezetbarát kivitelben készülnek, mely egészségügyi szempontból kifogástalan minőséget garantál. Ezt a tanusítványt a kölni székhelyű eco-Institut független laboratórium állítja ki.

 

 

Gyártó: Lechner
Termék címkék: Lechner,