Menü
Silestone munkalap

Kinek ajánljuk a Silestone munkalapokat?

Azoknak ajánljuk, akik egységes, letisztult stílusú konyhát szeretnének. A Silestone használható a konyhában és a fürdőszobában egyaránt. Tehetjük a falra, a padlóra is, minimális illesztéssel. Ezáltal akár teljesen homogén felületeket is létrehozhatunk.

 

Milyen tulajdonságai vannak a Silestone munkalapoknak?

Mivel nem porózus felületű, nem látszik meg rajta sem vörösbor, sem kávé vagy olaj, ecet, de még a sminkeléskor keletkező alapozó vagy pirosító foltok is maradéktalanul eltávolíthatóak róla. A gránit munkalapoknál könnyebben tisztán tarthatóak.

Magas kopásállósága miatt nem csak a konyhában, hanem a lakás bármely helyiségében használhatjuk. Mosogatókat, zuhanytálcákat és mosdókagylókat is készítenek ebből a kvarc anyagból.

Szinte törhetetlen felület, csak kis területre ható nagy terhelőhatásnál sérülnek meg.

A Silestone munkalapok többféle felületi struktúrával készülnek. A polírozott felület világszerte a legnépszerűbb, mert kihangsúlyozza a kvarc elegáns és tiszta arculatát. A Suede egyedülállóan lágy tapintású, ami a megfelelően kiválasztott színnel kombinálva páratlan látványt nyújt.

A Vulcano a mai kor igényeit elégíti ki azza, hogy egy betonhoz hasonló rusztikus felületet nyújt a felhasználóinak. Magával ragadó és urbanikus stílusú. Ha egy loftot szeretne berendezni, érdemes ezt a felületi struktúrát választania.

 

Hogyan készül a Silestone munkalap?

A kvarc a természetben előforduló legkeményebb anyagok egyike. A kvarckő munkalap 95%-ban tiszta kvarckristályokból készül. A maradék 5% festékpigmentek és értékes polimergyanták teszik ki.

 

Silestone by Cosentino

Gyártó: Cosentino