Menü
Pull Out 5 Fürdőszobabútor

 

Pull Out: húzd ki és rejtsd el!

A Pull Out család központi témája a fiókok alkalmazása. Így minden fontos használati eszközünk egyszerre van kéznél, de mégsem szem előtt. A frontok magasfényű felülete elegáns megjelenést biztosít a bútornak.

A Pull Out tervezésekor a variálhatóságra törekedtek. Ennek köszönhetően Ön a saját szükségleteink megfelelően tudja összeállítani Pull Out fürdőszobabútorát.

A Pull Out 5 elrendezését a geometrikus formák játéka jellemzi. Melyet a különböző anyag és színhasználattal tett hangsúlyossá a gyár.

A tükrök és a tükrös szekrények integrált tükörvilágítással készülnek. A fiókokban elhelyezhető fiókrendszerező segítségével a fürdőszobában használatos apróbb tárgyak is mindig kéznél lesznek.

Pull Out 5


Frontok színei: magasfényű fehér, magasfényű zebrano
Mosdótál: porcelán, Laufen
Fiókrendszer:  fémoldalas, teljes mélységig kihúzható fékezett záródású; piperefiókoknál: nyomásra önműködően nyíló fiókrendszer
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező fékezet záródású kivető pántok
Egyéb vasalatok: A felső elemek tartalmaznak fékezet záródású, kiegyensúlyozott felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek:
mosdóalatti szekrény: fiókokkal; állószekrény: polcokkal, szennyestartóval; tükrös szekrény: polcokkal, konnektorral és kapcsolóval, integrált világítással; tükörlap: integrált világítással

Gyártó: Bányai Bútorok