Menü
Pull Out 3,4 Fürdőszobabútor

 

Pull Out, húzd ki és rejtsd el!

A Pull Out család központi témája a fiókok alkalmazása. Így minden fontos használati eszközünk egyszerre van kéznél, de mégsem szem előtt.

A frontok fóliás felülete letisztult megjelenést biztosít a bútornak. A Pull Out tervezésekor a variálhatóságra törekedtek. Ennek köszönhetően Ön a saját szükségleteink megfelelően tudja összeállítani Pull Out fürdőszobabútorát.

A Pull Out 3,4 nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Egy pultra ültetett mosdótál, egyetlen fiókkal és egy falra szerelhető állószekrénnyel variálódik. A tükrök és a tükrös szekrények integrált tükörvilágítással készülnek.

A tükrös szekrény előnye, hogy a fal mellé is elhelyezhető, hiszen ajtaja felfelé nyílik. A fiókokban elhelyezhető fiókrendszerező segítségével a fürdőszobában használatos apróbb tárgyak is mindig kéznél lesznek.


Pull Out 3,4

Frontok színei: világos tölgy, sötét tölgy
Bútor anyaga: vákuumfóliázott MDF
Mosdótál: porcelán, Laufen
Fiókrendszer:  fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású, piperefiókoknál: nyomásra önműködően nyíló fiókrendszer
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező, fékezett záródású kivető pántok
Egyéb vasalatok: a felső elemek tartalmaznak fékezet záródású, kiegyensúlyozott** felfelé bukó ajtókat
Tárolóhelyek:
mosdóalatti szekrény: fiókokkal; állószekrény: polcokkal, szennyestartóval; tükrös szekrény: polcokkal konnektorral és kapcsolóval

Gyártó: Bányai Bútorok