Menü
Light Fürdőszobabútor

A Light fürdőszobabútor programot a fények és az anyagok játéka jellemzi. A magasfényű és matt felületek, a kontrasztos színek alkalmazása érdekes hatást kelt. A LED sorral megvilágított fa, vagy bőr betét izgalmassá varázsolja a bútor megjelenését.

A mindennapok kihívásaiban ötletes tároló helyek nyújtanak segítséget. A felső szekrény alatti bőr és hegyi dió előlapok fiókokat rejtenek, melyek rekeszeiben kiválóan elférnek az apróbb kozmetikumok, ékszerek.

A bútor sajátossága, hogy a LED világítás szolid fénybe borítja a strurkturált előlapokat. A mosdóalatti szekrényeket is ilyen keskeny fiókkal egészítettük ki, mely szifon eltakarására szolgál. Mintegy körbeölelve azt, maximális helykihasználást eredményez. A tükör tetőlapjába integrált világítás kiváló fényt biztosít sminkeléshez, borotválkozáshoz. A tükrös szekrényben konnektor és kapcsoló van elhelyezve. A wc elválasztó szekrény, amellett, hogy kellő intimitást kölcsönöz a helyiségnek, kiváló pakoló helyekkel szolgál.

 

Light


Frontok színei: Magasfényű magnólia , Magasfényű fekete

Mosdótál: Laufen porcelán; Corian®

Fiókrendszer:  fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású

Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával renkelkező, fékezett záródású kivető pántok

Tárolóhelyek: piperefiók nyomásra nyíló fiókmechanikával, tükrös szekrény polcokkal, állószekrény polcokkal, szennyestartóval, wc elválasztó szekrény,

Gyártó: Bányai Bútorok
Front Anyaga: Furnérozott
Garancia: 60 hónap