Menü
Laminált munkalap

 

Kinek ajánljuk a laminált munkalapokat?

A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában. A laminált munkalapokat a modern és a klasszikus konyhákhoz is tudjuk használni. Azoknak ajánljuk, akik jó ár-érték arányú munkafelületet szeretnének, extra konyhai megoldások nélkül.

A laminált munkalapok tartósak, könnyen cserélhetőek, ezért ha meguntuk, kis költséggel bármikor cserélhetőek.

 

Milyen tulajdonságai vannak a laminált munkalapoknak?

A laminált munkalapok tartósak és könnyen tisztíthatóak.

Sajátossága a speciális élzárások, amelyek igazán egyedivé teszik őket. Az eredeti, postforming élzáráson kívül számtalan színes, átvilágítható és fém hatású élzárás is kérhető rájuk.

Minden laminált felület színazonos hátfalként is kapható, ami kiváltja a konyhai fali csempézést, könnyebb tisztán tartani, mert nincsenek fugák. Ugyanolyan kopásálló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a vízszintes felület.

Nem hőálló, ezért mindig alátétet kell használni, különben a laminált réteg elszineződhet, extrém esetben sérülhet. Ha hőálló felületet szeretne, javasoljuk a Dekton vagy a Silestone munkalapokat.


Hogyan készül a laminált munkalap?

Több, speciális gyantával átitatott papír réteg kerül összepréselésre, majd ez a laminátum kerül egy forgácsalapú hordozólapra felragasztásra. 

A felső réteg festett vagy nyomtatott és védőréteggel ellátott. A választék ezen termékcsaládok esetén kiemelkedő, főként fa- és kőhatású dekorjaink között.

A modern nyomtatási folyamatnak köszönhetően fantázia dekorok és élethű fa- és kőhatású dekorok egyedi felületi struktúrával kiemelkedő értéket közvetítenek. A palettán belül a dekorok elérhetőek az egyszínűtől a fényes felületeken át, a strukturált és prégelt kőhatásúakig.

 

 

 

Gyártó: Lechner