Menü
Kvarckő munkalap

 

Kinek ajánljuk a kvarckő munkalapokat?

Azoknak, akik szeretik a természetes követ, de a dizájn is fontos a számukra. A Legranto by Lechner kvarckő munkalapok 12-58 mm vastagság között érhetőek el, ezért szinte bármilyen stílusba beilleszthetőek. Akik szeretki a könnyed, légies megoldásokat, azoknak a 12 vagy 20 mm-es változatokat ajánljuk. Ezekkel a munkalapokkal kihangsúlyozhatjuk a fogantyú nélküli konyhák letisztult vonalvezetését.

 

Milyen tulajdonságai vannak a kvarckő munkalapoknak?

A kvarckő munkalapok felülete lehet polírozott vagy strukturált. A Strukturált felületek valamivel több tisztítást igényelnek. A strukturált felület gyári felületvédelemmel van ellátva. Kerülni kell, hogy a víz megálljon a felületen, mert vízkőlerakódás alakulhat ki. A kvarckő munkalapok nem állnak ellen a magas hőhatásnak, ezért fontos, hogy mindig alátétet kell használni. A magas hő okozta sokkhatás miatt a kvarckőben hajszálrepedések keletkezhetnek. A polírozott felület a karcolásokra érzékeny, ezért mechanikus súrolószerekkel nem tisztítható.

 

Hogyan készül a Legranto by Lechner kvarckő munkalap?

A kvarc a természetben előfordulő egyik legkeményebb anyagok egyike. A Lechner által forgalmazott kvarckő munkalapok 93%-ban tiszta kvarckristályból készülnek. A maradék 7%-ot festékpigmentek és polimergyanták alkotják. A különlges anyagöszetételnek köszönhetően a Legranto by Lechner felületek csak kis területre ható nagy terhelésnél sérülnek csak meg.

Gyártó: Lechner
Termék címkék: Lechner,