Menü
Dekton munkalap

 

Kinek ajánljuk a Dekton® munkalapokat?

Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természetes kövek szépségét és hűvös tapintását. Azoknak, akinek fontos az elegancia mellett a teljes karcállóság és akik nem tudnak vigyázni az érzékeny felületekre. A Dekton® ugyanis egy dizájnorientált alapanyag, ami kitehető extrém körülményeknek is, mégis hibátlanul megtartja eredeti szépségét.

 

Milyen tulajdonságai vannak a Dekton® munkalapoknak?

A Dekton® a Cosentino gyár egyik legújabb szuper kompakt alapanyaga, amely hosszú kutatómunka eredményeként jött létre. Ez a munkalap a kőszerű felületek szerelmeseinek nyújt megoldást, a természetes kövektől sokkal tartósabb, ütés és karcálló felülettel örvendeztetve meg a használóit. A Dekton® különösen ütés- és karcálló, magas kopásállósággal rendelkezik. maximális mértékben ellenáll az UV sugárzásnak és az extrém magas hőmérsékletnek. Mivel extrém alacsony porozitással rendelkezik, ellenáll az olyan makacs foltoknak, mint a vörösbor és a kávé, vagy a filctoll és a rozsda is könnyedén eltávolíthatóak a felületéről.

 

Hogyan készül a Dekton® munkalap?

A több, mint 20 természetes anyagból álló termék egyszerre dizájnorientált és funkcionális. Az egyedülálló technológiájú TSP gyártási eljárás során az átalakulási folyamat végbemegy, és a nyarsanyagok kifinomult kombinációját a természetes kövek több ezer évnyi létrejöttéhez hasonló hatalmas nyomásnak és hőmérsékletnek teszik ki. Így alakul ki egy maximálisan természetes és ellenálló anyag, ami olyan, mitha a természet készítette volna.

Gyártó: Cosentino