Menü
Contour Fürdőszobabútor

A csillogó üvegfrontokat különböző színű fakeret öleli át. Így él ezentúl szimbiózisban az üveg és a fa.

A Contour kollekció fürdőszobabútor elemei igazán nagy tervezési szabadságot nyújtanak Önnek. A szekrénytest és az üvegfront színének kontrasztjával változatos megjelenést adhat leendő fürdőszobabútorának.
A bézs üveggel és sötétcseresznye fával készült modell elegáns és barátságos megjelenésével ejti rabul az arra nézelődőt. Az antracit színű üveggel és a fehér oldallal készült modell határozottabb megjelenést kölcsönöz a bútornak. 

A tükrös elemek világításai megfelelő fényt biztosítanak sminkeléshez, borotválkozáshoz. A vonalakat alkotó LED fényforrások illeszkednek Contour programunk design világába, és kevesebb energiát fogyasztanak az azonos fényteljesítményű hagyományos világítótestekhez képest.

Az összeállítások félszekrényekkel, állószekrényekkel variálhatóak, melyek igény szerint tartalmazhatnak  szennyestartót, fiókokat vagy polcokat, de rendelhetők belső fiókkal és belső világítással is.


Contour

Frontok színei: bézs/sötét cseresznye; antracit/fehér
Mosdótál: Laufen Palomba porcelán; Corian® Gaya
Fiókrendszer:
magasított üvegoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező, fékezett záródású kivető pántok
Tárolóhelyek: tükrös szekrény polcokkal, integrált LED világítással, kapcsolóval, konnektorral; állószekrény üvegpolcokkal, világítással; félszekrény: fiókkal, szennyestartóval

Gyártó: Bányai Bútorok