Menü
Compact munkalapok

 

Kinek ajánljuk a Compact munkalapokat?

Akár fürdőszobai elemként vagy kültéren is alkalmazható, ahol a páratartalom a normál konyhai használattól eltérő, hiszen ellenálló képessége kimagasló. A Compact by Lechner munkalap magja minden esetben fekete.

Azoknak ajánljuk, akik szeretik a megszokottól eltérő, dizájn kialakításokat és megoldásokat. A Compact lapok vékony kivitelük miatt mindig elegánsak, légiesek és könnyed eleganciát sugallnak. Ajánluk modern terekbe, függőleges és vízszintes felületre egyaránt.

A Compact munkalapok készülhetnek UNI színekben és készülhetnek valódi fa furnérral is, mely esetben tökéletes helyettesítője lehet a tömörfa munkalapoknak.

 

Milyen tulajdonságai vannak a Compact munkalapoknak?

A Compact munkalapok a Lechner saját gyártású lapjai, melyek teljesen vízállóak. Belső magjuk minden esetben fekete. A Compact lapok Compact Massiv családjába tartoznak a tömörfa felülettel rendelkező munkalapok, amelyek ugyanolyan felületkezelést igényelnek, mint a tömörfa lapok. A gyárilag olajozott tömörfa furnérral ellátott Compact Massiv lapok a mosogatónál is vízállóak, ezért bármilyen beépítési stílussal jól kombinálhatóak.

 

Hogyan készülnek a Compact munkalapok?

A Compact munkalapok nagy nyomáson összepréselt melamingyanta kötésű rétegelt lemezből álló kompozit lapok.

A Compact Uni és Dekor munkalapok előállítási folyamata során több papírréteget átitatnak kiváló minőségű gyantákkal, és ezt nagy nyomással összesajtolják. Ezek a nagy nyomással préselt lemezek rendkívül dekoratívak, igen strapabíróak és ellenállnak a nedvességnek.

A Compact Massiv családba tartozó lapok innovatív megoldással készülnek. A 9 mm vastag kompakt lap mindkét oldalát 1,5 mm vastag tömörfa furnérral préselik össze. Ez az eljárási forma, magas ellenálló képességet biztosít ezen terméknek, viszont mint minden tömörfát, a hosszú élettartamának megőrzése érdekében felületét rendszeresen olajozni szükséges. Mivel a faréteg és a kompozit lap közötti kapcsolat teljesen vízhatlan, ezért bármilyen mosogató megoldás beépíthető.

 

Gyártó: Lechner
Termék címkék: Lechner,