Menü
BB Reflexion Fürdőszobabútor

Az üveg, a fa és különböző színre festett felületek kombinációjából formálódott a BB Reflexion fürdőprogram. A legújabb LED technika alkalmazásának köszönhetően, a tükörvilágítás sejtelmes fénybe borítja a frontokat.

A BB Reflexion bútorcsalád különlegessége az ajtó és fiókfrontokon megjelenő vékony üveglap, mely könnyed megjelenést kölcsönöz a fürdőszobabútornak.

Az összeállítás többféle színben rendelhető, háromféle mostólállal kombinálható és tükörlappal illetve tükrös szekrénnyel is variálhatjuk az összeállítást. Mindkét variáns tartalmaz energiatakarékos LED világítóegységet. A tükrös szekrényeknél a LED világítás az ajtó anyagába lett integrálva, így a világítóegység a szekrénytest belső teréből nem vesz el helyet.

A szekrénybe polcokon kívül  konnektor is került. A tükörlapos modellnél a tükörkeretben megjelenő szín harmonizál a bútor színével. A mosdó alatti szekrény fiókos kialakítású, a látható külső fiók egy belső kisebb fiókot is tartalmaz, mely a szifont körbeölelve hasznos tárolóhelyként szolgál az apróbb tárgyainknak. Az összeállítások félszekrényekkel, állószekrényekkel variálhatóak, melyek igény szerint tartalmazhatnak  szennyestartót, fiókokat illetve polcokat. A félszekrények teteje a mosdótálhoz illő vékony corian lappal kerültek lefedésre.


BB Reflexion


Frontok színei: magasfényű fehér, magasfényű fekete, magasfényű kréta kék
Mosdótál:
Laufen porcelán; öntött ásvány; Gaya-Corian
Fiókrendszer:
fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású
Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező, fékezett záródású kivető pántok
Tárolóhelyek:
tükrös szekrény polcokkal, integrált LED világítással, kapcsolóval, konnektorral, tükörlap inegrált LED világítással, állószekrény polcokkal, félszekrény fiókkal, szennyestartóval

Gyártó: Bányai Bútorok