Menü
BB Reflexion 2. Fürdőszobabútor

A Reflexion 2, a Reflexion fürdőszoba bútor kollekció frissítése.

A program különlegessége az ajtó és fiókfrontokon megjelenő vékony üveglap, mely könnyed megjelenést kölcsönöz a fürdőszobabútornak.

Az összeállítás többféle színben rendelhető, háromféle mostólállal kombinálható, tükörlappal illetve tükrös szekrénnyel is variálhatjuk az összeállítást.

Mindkét variáns tartalmaz energiatakarékos LED világítóegységet. A tükrös szekrényeknél a LED világítás az ajtó anyagába lett integrálva, így a világítóegység a szekrénytest belső teréből nem vesz el helyet.

A szekrénybe polcokon kívül  konnektor is beépítésre került. A tükörlapos modellnél a tükörkeretben megjelenő szín harmonizál a bútor színével. A mosdóalatti szekrény fiókos kialakítású, a látható külső fiók egy belső kisebb fiókot is tartalmaz, mely a szifont körbeölelve hasznos tárolóhelyként szolgál az apróbb tárgyainknak.

Az összeállítások félszekrényekkel, állószekrényekkel variálhatóak, melyek igény szerint tartalmazhatnak  szennyestartót, fiókokat illetve polcokat. A félszekrények teteje a mosdótálhoz illő vékony corian lappal került lefedésre.


Reflexion 2


Frontok színei: Magasfényű fehér, Magasfényű fekete, magasfényű vanília

Blende színek: fekete, olívia, wenge,

Mosdótál: Laufen porcelán; öntött ásvány; Gaya-Corian

Fiókrendszer: fémoldalas, teljes mélységig kihúzható, fékezett záródású

Pántok: 120 fokos nyitásszögű, beépített hidraulikával rendelkező, fékezett záródású kivető pántok

Tárolóhelyek: tükrös szekrény polcokkal, integrált LED világítással, kapcsolóval, konnektorral, tükörlap inegrált LED világítással, állószekrény polcokkal, félszekrény: fiókkal, szennyestartóval

Gyártó: Bányai Bútorok