Menü
Üveg munkalap

A munkalapok biztonsági üvegből készülnek, színüket az alsó felület színes nyomásával kapják meg. Jól bírja a hőhatásokat, ütés- és koccanásállóbb, valamint hajlításra is nehezen törik. A kerámia, porcelán, vagy agyagedény tulajdonságát mindenki ismeri.

Ezek az anyagok ma már ugyanúgy természetes részei mindennapi életünknek, mint az üveg.

Az üveg sokunknak divatos anyag a bútoripar és a belsőépítészet területén. A magánszférában ezeket az anyagokat könnyű tisztíthatóságuk- valamint felületük higiénikussága miatt leginkább a konyhákban és fürdőkben alkalmazzuk. A különböző üvegnyomási eljárásainknak köszönhetően azonban a közösségi objektumokban is vonzó megoldást nyújt. A színes üveg mágnesként vonzza a tekintetet. Festett üvegeink áttetsző felülete mély benyomást kelt, mely a színek pompáját még jobban kiemeli. A matt, szaténfényű felületek (mezzo és satin+) azonban a fényt különböző irányokba szórják a térben.

Az üveg dekor ezért teljes anyagként egy finom selymes csillogással hatnak. Üveg hátfalaink modern megjelenést kölcsönöznek, nem csak a konyhában. Legújabb képmotívumaink vagy az Ön egyedileg választott motívuma otthonosabbá és élettel telivé teszik a teret.

 

Gyártó: Lechner