Menü
Kerámia munkalap

Kerámia munkalapok viszonylag újdonságnak számítanak a konyha világában. Rendkívüli tulajdonságai teszik még kedveltebbé a porcelán-kerámia felületet. Kerámia alapanyagú munkalapok rendkívül karcállóak és tartósak. A pórusmentes anyagnak köszönhetően a felület nem szívja magába a vizes vagy zsíros folyadékokat, ezért könnyen tisztítható és higiénikus.

Ennek az innovatív anyagnak az előállítása során ugyanazon nyersanyagok kerülnek felhasználásra, mint a szaniterek és evőeszközök előállításakor. Ez a természetes alapanyag nem megterhelő a környezet számára és teljes mértékben újrahasznosítható.

A meleg, egymással harmonizáló színárnyalatok és sima felületek jól illenek az összes lakberendezési stílusirányzathoz. A kerámia alapanyag erős és időtálló, mint a kő. Felülete lágy, hűvös érzetet kelt, mely az állandóságot sugallja. Izgalmas kontrasztokra ad lehetőséget a konyhában fa frontokkal vagy üveg hátfal kombinációkkal. Elérhető klasszikus 40 mm-es vastagsággal, vagy 18-, illetve 60 mm-es vastagsági mérettel is.

Nem sok olyan anyag képvisel ilyen hozzáadott értéket a konyhában, mint a kerámia: Páratlan stílus, magas használati értékű, kevés karbantartást igényel, mégis természetes anyag.

 

Gyártó: Lechner