Menü
Corian munkalap

Aki nem kíván a nemesacél vagy a természetes kövek luxusával élni, annak kiváló alternatívát nyújtanak az ásványi anyagokból előállított munkalapok. Ebben az esetben kémiai úton előállított anyagról van szó, melynek összetevői természetes ásványok és akril.
Ezek az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril munkalapok egyesítik a hő tartósságát, a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével.

 

Egy olyan anyag, amely természetes módon megmunkálható, törvényszerűen nem lehet ellenálló a vágással, karcolással szemben .Ezek a használat során keletkezett kicsi, mikroméretű „csorbák" persze könnyen javíthatóak, s polírozással eltüntethetőek, mivel az anyag tömör és - keresztmetszetét tekintve -mindenhol azonos minőségű. Ez a kellemes tapintású anyag könnyen tisztítható és karbantartható. A karbantartáson gyakorlatilag az 5-6 évente történő átpolírozás értendő, de 18 éves értékesítési tapasztalatunk alatt még ezt senki nem vette igénybe.

A gyártó több, mint 20 éves corian feldolgozói tapasztalata garancia arra, hogy 100%-ban kihasználjuk a corian adta lehetőségeket.
Az eredeti corian szilárd felületű anyag, mely higiénikus, rendkívül ellenálló és elegáns. Karbantartása egyszerű és évek múlva is ugyanazt a látványt nyújtja.
A corian akrilpolimerek és természetes ásványok keveréke. A több, mint 100 féle szín óriási kínálatot biztosít. Rendkívül masszív anyag, ezzel széleskörű felhasználást biztosít kül- és beltéren egyaránt.Az anyag tulajdonságainak köszönhetően sokoldalú felhasználást biztosít a tervezőknek. A corian magas hőfokon hajlítható, így szinte bármilyen forma kialakítására alkalmas. A corian vízálló, pórusmentes anyag, így a ráömlött anyag nem szívódik be a belsejébe.

Ellenálló a baktériumok, a penész és egyéb szennyeződésekkel szemben.
Egyetlen olyan munkalapanyag, melyen a keletkezett sérülések, karcok maradéktalanul javíthatók. Szakértő munkájával a mélyebb karcok is eltüntethetők.
A stúdiónk a gyártóval közösen 10 év garanciát vállal az anyagra és a megmunkálásra. A hosszú évek tapasztalata, a folyamatos technológiai fejlesztések garantálják a minőséget.