Menü
Legfontosabb referencia

Legfontosabb referencia

2018. július 22
3066

A konyha a család "tűzhelye", ahol az egész család időről-időre összeül.
Ahhoz, hogy megfeleljen a feléje támasztott elvárásoknak, követelményeknek, érdemes szakember segítségét kérni a kialakításában.
Így elérjük, hogy a konyha az öröm, ne pedig a vesződség és a kényelmetlenség színhelye legyen.

 

Ahhoz, hogy a mi konyhánk funkcionális és az egész család által kedvelt helyiség legyen, minden részletnek hibátlan egységben kell működnie.
Nagyon kevés helyen nyújtanak olyan ismereteket, technikai hátteret,minőséget, alkatrész utánpótlást a klienseknek, mint a komplex szolgáltatást kínáló, biztos háttérrel, szerződésben rögzített árral és feltételrendszerrel működő konyhastúdió.

 Itt nincs "zsákbamacska", a vevő mindent élőben megnézhet, s garantáltan a választott típust és minőséget kapja majd.
Az internetet böngészve, vagy a konyhastúdiókat járva, joggal merül fel a kérdés mindenkiben, hogy melyik stúdióban lehet igazán megbízni, melyik a legjobb választás? Ha már kettőre szűkítettük a kört, akkor is választani kell valami sugallat szerint.

Az egyik legfontosabb szempont, de leginkább támpont a weboldalon megjelenített referenciák mennyisége és minősége. Sok fotót lehet
feltölteni az internetre, de a referencia fotókon azért létszik, hogy nem profi fotós beállítások és exponálások. Egy-két váratlan keresztkérdésből pedig teljes biztonsággal megállapítható, hogy valóban az üzlet készítette-e a konyhabútort, vagy semmi köze nem volt hozzá. A beállított gyári fotókon minden tökéletes harmóniában van, ellentétben referencia képekkel. Hiszen ahány ember annyi elképzelés, ezért a finomhangolások a konyha használóinak az ízlése szerint készül el.

A stúdiókban magas színvonalú szakmai ismeretekkel bíró, professzionális partnercégek háttértámogatásával rendelkező, felkészült, rutinos csapat áll az érdeklődők rendelkezésére. A konyhák technikai színvonala, stílusa, anyaga és a beépíthető készülékek rendkívül sokfélék lehetnek, ahogy az árkategória is, az olcsóbbtól a luxusszínvonalig.
A stúdiók munkatársai segítenek a megrendelő igényeinek,elképzeléseinek,pénztárcájának leginkább megfelelő, optimális variáció megtalálásában, átvállalják a kivitelezéssel járó teendőket és biztosítják megfelelő garancia mellett az eredetivel megegyező utólagos pótlásokat illetve a konyha későbbi fejlesztésének lehetőségét is.
Ezért a csalódások helyett érdemes már első lépésként minden konyhával kapcsolatos kérdéssel felkeresni egy-két konyhastúdiót.

 

címkék: