Menü
A beépítéssel kapcsolatos kérdések

A beépítéssel kapcsolatos kérdések

2018. június 07
3241


Jár-e kosszal, szeméttel a beszerelés?

Igen, de a szerelő kollegák kitakarítva adják át Önnek a konyhát. A szemetesebb munkákat a helyi lehetőségktől függően nem a házban végezzük, a vágásoknál pedig porszívót használnak a kollegák.

 

 Mikor történik a konyhabútor kiszállítása?

Közvetlenül a beépítés előtt 1-2 nappal. Addig tároljuk a konyhabútort és a készülékeket, ameddig fogadóképes lesz a ház a beépítésre.

Azt semmiképpen nem szeretnénk, hogy az egyéb munkálatok során megsérüljön a konyha. A nem szakszerűen mozgatott bútor még a csomagoláson keresztül is könnyen meg tud sérülni.



 Mennyi időt vesz igénybe a beszerelés?

Általában 2 napot szoktunk tervezni a szerelésre, de ez nagyon sok mindentől függ, így aztán ez általában csak terv marad. Egy nap alatt is készen lehet a beépítés, de lehet akár három nap is.

Függ a lakás előkészített állapotától, a falak és padlók egyenetlenségétől, a bútor méretétől vagy éppen a bonyolultságától. A kisebb bútorok esetén nem biztos, hogy hamarabb elkészül a munka.

 

 Kik szerelik be a konyhabútort?

A konyhastúdiónk végzi a beszerelést már 16 éve ugyanazzal a beépítő csapattal. Ezért tudunk garanciát vállalni a beszerelés minőségére is. A munkafolyamat alatt a stúdió és a beszerelő kollegák folyamatos kapcsolatban állnak egymással személyesen vagy telefonon kereszül. Minde apró, a helyszínen eldöntendő kérdés megbeszélésre kerül így a tervezővel mint, a vásárlóval.

címkék: